One decision.
Infinite team growth

TZT

Teams 1

Guaranteed results

Teams 2

Teamsessions

Teambuilding zonder tijdspilling. Een of meerdaagse teambijeenkomsten. Weg uit de vertrouwde omgeving, werken aan teambuilding met de daarbij behorende activiteiten, nieuwe inzichten opdoen en dan weer terug. Klinkt bekend? Prima als aftrap van een nieuw proces maar wat is er echt verbeterd nadat iedereen weer zijn vertrouwde rol oppakt?

Wij geloven in het on-the-job coachen van teams waarbij eigenaarschap voor de verbetering bij hen zelf ligt. Wij realiseren dit door teams te begeleiden bij het in kaart brengen en kiezen van hun grootste groeimogelijkheden. Geen van buiten het team opgelegde doelen maar op grond hun eigen input.

Zo zijn ze vanaf het begin toegewijd aan deze zelf gestelde doelen en voelen ze zich op natuurlijke wijze verantwoordelijk voor het behalen van resultaat.

Teams 3

Teamsessies

Teams 4

Inzicht

Teams 5

Garantie

Teams 1

Guaranteed results

Teams 2

Teamsessions

Great things in business are never done by one person; they’re done by a team of people.
– Steve Jobs

Effectief samenwerken

Wij merkten dat naast onze ontwikkeltrajecten voor leidinggevenden vooral teams behoefte hebben aan no-nonsense-on-the-job ontwikkel- en/of groeimomenten. Niet individueel, maar als team. Niet meer kennis, maar gedrag: samenwerken aan een effectiever team. Iedereen is druk, ervaart stress of een uitdaging om te blijven groeien en verlangt tegelijkertijd naar verbinding, samen groeien en het maximale uit elkaar te halen.

Daarom bestaat Teambuilding zonder tijdverspilling. Los van inhoudelijke tactics draait de essentie van 2,5 uur samen knallen om twee eenvoudige vragen: hoe goed vinden teamleden dat ze nu samenwerken versus hoe goed vinden ze dat ze zouden moeten samenwerken. De reacties van de teams met wie we sessies hebben gedraaid zijn vergelijkbaar: ze vinden het heerlijk hoe eenvoudig, confronterend en doeltreffend de sessie is en zijn onder de indruk van de gesprekken die ze met elkaar voeren. Het resultaat: teams hebben kraakhelder wat er nodig is om de volgende stap te zetten en een easy manier om follow-up daadwerkelijk door te voeren zodat ze de veranderingen kunnen maken die ze voor ogen hebben. Als team en voor het individu.

Samenwerken aan positieve gedragsverandering in organisaties.

Teams 8

Meetbaar

Teams 9

Coaching

Teams 10

Verbonden

Testimonials

“Hi David, was echt super tof vandaag. Love your energie, authenticiteit en heldere en pragmatische aanpak. Dank daarvoor. We hebben contact hè.
Groet!
Barbara

Storytelling & Contentcreation, Make Marketing Magic

“Hi David, nogmaals super bedankt voor de sessie! Het was exact hoe je had uitgelegd hoe het zou zijn en na vandaag snap ik helemaal wat jullie bedoelen. We weten je zeker te vinden als vragen zijn, zullen we ook aan de rest doorgeven. Groet en fijne avond!
Laila

Marketing project manager, Make Marketing Magic

“Het mooie van deze aanpak is dat we met elkaar een meetbaar einddoel hebben geformuleerd. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en hebben we afgelopen week weer een meting gedaan. Het resultaat is dat we bewuster met elkaar omgaan binnen het team maar ook bewuster zijn van onze eigen impact binnen het team. De aanpak van David was erg verfrissend, wekte veel vertrouwen bij mijzelf maar ook mijn teamleden.”
Marielle

Programma Manager, Yacht

Return on investment

 

Het verbeteren van gekozen gedragingen staat centraal in onze aanpak. Want, wat heb je er aan als je wel weet wat je moet doen om effectiever worden maar dit niet dagelijks toepast?

Oefenen en regelmatig reflecteren heeft meer effect op de resultaten die onze klanten realiseren dan een toename van hun kennis. Deze aanpak is bewezen effectief, tijdsefficiënt en eenvoudig.

Teams 12

Follow up

Teams 13

HR cyclus

Teams 14

Tijdlijn

Herken je dit?:

  • Veel interessante kennis tijdens de sessie, geen tijd om alles toe te passen
  • Gave teamactiviteiten, maar hoe helpt het onze samenwerking op kantoor?
  • De map die we hebben bij de teamtraining staat vooral in de kast…
  • Teambuilding… “Ohjah, verleden jaar, die trainer had echt een goed verhaal”
  • Teambuilding is vooral een teamuitje (wat soms ook gewoon prima voldoet)

Zo kan het ook:

  • Eenvoudig schaalbaar binnen de organisatie
  • Eenvoudig, confronterend en doeltreffend
  • Direct toepasbaar, tastbare resultaten
  • No nonsense & on-the-job ontwikkelen van samenwerking binnen teams
  • Positieve gedragsverandering voor het team en het individu
eRock
Download de tarieven

Hartelijk dank, je ontvangt de tarieven in je mailbox